Healing

healing-2Healing voor pijn- en stressvermindering

Als mens maken we deel uit van het grote energieveld, het universum. Iedere cel van ons lichaam is geladen met energie en iedere functie van ons lichaam is alleen maar mogelijk door deze energie. Energie verplaatst zich via het zenuwstelsel. Dit bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg en een groot netwerk van zenuwbanen. Vanuit de hersenen worden impulsen via de zenuwbanen doorgegeven. Het netwerk van zenuwen is opgebouwd uit vele zenuwcentra. Als er ergens een storing in het lichaam is, is de werking van het bijbehorende zenuwcentrum eveneens verstoord en kan erg verzwakt zijn. Door energie in te stralen kan het energieniveau weer op peil worden gebracht.

Door middel van een healing wordt het evenwicht hersteld van het energieveld van mens of dier op plekken waar dit veld verstoord is en waar pijnklachten optreden. Zo wordt het zelfhelende vermogen aangesproken en versterkt van degene die behandeld wordt.

Deze behandeling helpt niet alleen bij het verminderen van pijnklachten, maar ook bij psychische klachten zoals stress. Na de healing voel je je heerlijk ontspannen.