Over

foto-ine-2Ine van Dijk

Ik ben Ine van Dijk. Vele jaren geleden kwam ik in aanraking met de One Brain® methode doordat een vriendin cursussen daarin volgde en een oefenpersoon nodig had. Dit was na een erg moeilijke periode in mijn leven. Ik merkte dat ik me na elke sessie een stuk beter voelde. Het was alsof de rugzak met moeilijke dingen steeds lichter werd, waardoor ik steeds meer mezelf kon zijn en me niet meer belemmerd voelde door alles wat ik had meegemaakt. Ik vond dit zo bijzonder dat ik zelf de opleiding voor consultant One Brain® ben gaan volgen. Omdat Bach bloesemremedies een goede ondersteuning bieden bij het emotioneel in balans komen, heb ik ook de opleiding voor Therapeut Bach bloesemremedies gevolgd.

Het bracht me bij de passie van mijn leven: het begeleiden van mensen, er voor hen zijn tijdens moeilijke perioden in hun leven en hen door inzicht en het transformeren van beperkende overtuigingen uitzicht kunnen bieden op een gemakkelijker en fijner leven. Respect, erkenning en een liefdevolle benadering zijn daarbij mijn uitgangspunten.

Tijdens mijn consulten kreeg ik steeds meer informatie binnen, waarvoor ik geen verklaring had. Ik heb daarom de opleidingen ‘Therapeutisch mediumschap en Trance Healing’ en ‘Paramedisch en psychosociaal mediumschap’ gevolgd. Ook deze opleidingen brengen veel waardevolle ervaringen met zich mee.

Het was heel bijzonder om een jongen van tien te kunnen helpen die al jaren last had van stemmen in zijn hoofd. Hij werd hier heel onrustig van en kreeg hiervoor medicijnen. Het was dan ook ontroerend om te zien dat hij na de behandeling heel verbaasd constateerde dat het stil was in zijn hoofd. Van zijn moeder hoorde ik na een maand dat de medicijnen voor zijn onrustige gedrag inmiddels gehalveerd waren, omdat hij zo veranderd was.

Wat is het toch heerlijk om dit werk te mogen en kunnen doen!

Gevolgde opleidingen

  • Opleiding tot One Brain® consultant;
  • Therapeut Bach bloesemremedies;
  • HBO-opleiding Medische Basiskennis;
  • Werken in een natuurgeneeskundige praktijk;
  • Therapeutisch mediumschap en trance healing.
  • Paramedisch en Psychosociaal mediumschap.